Subota, 28/05 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
28/05Criciúma vs Kruzeiro1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
26/05/2022 22:18
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč brazilske Serije B, a ovoga puta je u pitanju duel između Krisijume i Kruzeira. Susret između ova dva tima je zakazan za 02:30h.
Krisijuma

Fudbaleri Krisijume igraju po sistemu toplo hladno, a kako sada stvari stoje utisak je da će se ova ekipa do poslednjeg kola boriti za opstanak.
Trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na dvanaestom mestu na tabeli sa deset osvojenih bodova, što je samo dva boda manje u odnosu na tim koji bi da se u ovom trenutku Serija B završi ispao iz lige.
Inače, u prošlom kolu je Krisijuma remizirala na gostovanju kod favorizovanog Gremija, a taj duel je završen bez golova.

Kruzeiro

Sigurno je da brazilskom velikanu nije mesto u drugoj ligi i kako sada stvari stoje Kruzeiro je najveći favorit da na kraju šampionata dođe do plasmana u Seriju A.
U ovom trenutku se nekadašnji šampion Brazila nalazi na prvom mestu na tabeli sa osvojenih devetnaest bodova, i to pošto je ovaj tim do sada ostvario šest trijumfa, jedan remi i jedan poraz.
U prošlom kolu je lider na tabeli slavio na svom terenu protiv Sampajo Koreje, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Kruzeiro nastaviti sa sjajnim partijama na startu sezone i da će slaviti i na ovom gostovanju zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.