Petak, 27/05 - Fudbal, Urugvaj, Primera Division
27/05Albion vs Danubio1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
26/05/2022 22:46
U petak je nešto slabija ponuda za klađenje, pa smo za vas ovog puta analizirali jedan meč urugvajskog šampionata i to duel između Albiona i Danubija. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova.
Albion

Fudbaleri Albiona igraju jako loše na startu najkvalitetnijeg ranga urugvajskog fudbala, a trenutno se ova ekipa nalazi na trinaestom mestu na tabeli sa deset osvojenih bodova što je samo tri boda viška u odnosu na poslednjeplasirani Cerito.
Do sada je Albion odigrao trinaest mečeva u prvenstvu i ostvario samo dva trijumfa, četiri remija i čak sedam poraza.
U prošlom kolu je trinaestoplasirana ekipa na tabeli poražena na gostovanju kod Nasionala, a taj duel je završen rezultatom 2:0.

Danubio

Što se tiče Danubija, ovaj tim se nakon trinaest odigranih kola nalazi na sredini tabele, preciznije na desetoj poziciji sa osamnaesat osvojenih bodova.
Ono što je i te kako karakteristično za ovu ekipu su fantastične partije na strani gde je do sada ova ekipa odigrala sedam mečeva i ostvarila tri trijumfa i četiri remija.
U prošlom kolu je Danubio poražen na svom terenu od Defensora, a taj meč je završen rezultatom 1:2.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Danubio nastaviti sa sjajnim partijama na strani i slaviti kod Albiona koji se do sada nije proslavio, zbog čega vam preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.