Nedelja, 29/05 - Fudbal, Španija, Segunda
29/05Lugo vs MalagaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
27/05/2022 22:40
U subotu i nedelju su na programu mečevi poslednjeg kola španske Segunde, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Luga i Malage. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 18 časova i 15 minuta.
Lugo

Svakako da je najbitnije da ćemo fudbalere Luga i naredne sezone gledati u društvu najboljih, a to je postalo i definitivno pre nekoliko kola kada je ova ekipa remizirala na gostovanju kod Ibice, pošto je taj meč završen rezultatom 1:1.
Inače, u prošlom kolu je ova simpatična ekipa doživela poraz na gostovanju kod Saragose, a taj duel je završen rezultatom 2:0.
Što se tiče partija na domaćem terenu do sada je Lugo ostvario osam trijumfa kao domaćin, osam remija i četiri poraza.

Malaga

Što se tiče Malage, deluje da je nekadašnji učesnik četvrtfinala Lige šampiona največe razočarenje ovogodišnjeg izdanja španske Segunde.
Naime, ova ekipa je jedva uspela da dođe do opstanka u Segundi, pošto se u ovom trenutku Malaga nalazi na osamnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju šampionata donosi opstanak u drugom po kvalitetu rangu španskog fudbala.
Inače, u prošlom kolu je ova ekipa poražena na svom terenu od Burgosa, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Naš predlog

Biće ovo jedan rasterećen meč i za jednu i za drugu ekipu, zbog čega smo mišljenja da nas ovde očekuje dosta golova pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ koju kladionica Maxbet plaća sa sjajnom kvotom 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.