Subota, 28/05 - Fudbal, Švedska, Alsvenska
28/05Haken vs SirijusUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
27/05/2022 22:48
Poslednji meč subotnjeg programa desetog kola švedskog šampionata nam donosi duel između Hekena i Sirijusa. Susret između ova dva tima je zakazan za 17 časova.
Heken

Fudbaleri Hekena igraju fantastično na startu novog šampionata, a bez ikakve sumnje, najbolji pokazatelj za to je i što se ova ekipa nalazi na deobi prvog mesta na tabeli uz isti broj bodova kao i Hamarbi.
U prošlom kolu je Heken odigrao još jedan sjajan meč i mimo svih očekivanja slavio na gostoavnju kod aktuelnog šampiona Malmea, a taj duel je završen rezultatom 1:2.
Što se tiče partija na domaćem terenu do sada je lider na tabeli odigrao četiri susreta kao domaćin i ostvario tri trijumfa i jedan poraz.

Sirijus

Ono što je i te kako bilo karakterisčno za fudbalere Sirijusa u proteklih nekoliko sezona su bez ikakve sumnje bili mečevi sa velikim brojem golova.
Mimo toga, ova ekipa se trenutno nalazi na devetom mestu na tabeli i mora se priznati da Sirijus igra sjajno u poslednje vreme.
Naime, ova ekipa je na tri poslednja duela bez poraza, a u tom periodu je ova ekipa ostvarila dva trijumfa i jedan remi.
U prošlom kolu je Sirijus remizirao na gostovanju kod AIK-a, a taj duel je završen rezultatom 2:2.

Naš predlog

I jedna i druga ekipa i ove, ali i u prethodnih nekoliko šampionata igraju mečeve sa velikim brojem golova, pa smo mišljenja da nas to očekuje i sada zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.60.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.