Nedelja, 29/05 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
29/05Sao Paulo vs Ceará1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
27/05/2022 23:19
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč najkvalitetnijeg ranga brazilskog fudbala, a ovog puta je u pitanju duel između Sao Paula i Seare. Susret između ova dva tima je zakazan za ponoć.
Sao Paulo

Fudbaleri Sao Paula imaju velike ambicije u ovogodišnjem izdanju brazilskog fudbala, a trenutno se ova slavna ekipa nalazi na sjajnom trećem mestu na tabeli uz samo dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Korintijans, pa slobodno možemo konstatovati da svi navijači ovog tima imaju pregršt razloga za zadovoljstvo,
Inače, što se tiče mečeva na domaćem terenu do sada je Sao Paulo odigrao tri meča na svom stadionu i ostvario isto toliko trijumfa od kojih se poslednji desio na domaćem terenu protiv Kujabe, pošto je taj duel završen rezultatom 2:1.

Seara

Što se Seare tiče, tu zaista nema neke prevelike filozofije, pošto je poznato da je primarni cilj ovog tima opstanak u društvu najboljih, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli i sva je prilika da će Seara biti jedan od onih timova koji će se vrlo verovatno na kraju šampionata boriti za opstanak u društvu najboljih.
U prošlom kolu je ova simpatična ekipa remizirala na gostovanju kod Santosa, a taj duel je mimo svi očekivanja završen bez golova.

Nap predog

Kada se sve sabere,deluje ipak da je domain asplutni favorit na ovom duelu zbog čega vam savetujemo hrabro da odigrate jedinciu za koju je kladionica Circuscasino pripremila kvotu 1.61.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.