Nedelja, 29/05 - Fudbal, Norveška, Elitserija
29/05Valerenga vs RozenborgUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
28/05/2022 19:29
Norveško fudbalsko prvenstvo se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Valerenge i Rozenborga. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova.
Valerenga

Fudbaleri Valerenge imaju dosta problema nakon odličnog starta šampionata, pa je tako ova ekipa na četiri poslednja susreta bez trijumfa, a u tom periodu je ova ekipa doživela čak tri poraza uz jedan remi.
Trenutno se ovaj tim nalazi na jedanaestom mestu na tabeli sa deset osvojenih bodova, a u prošlom kolu je Valerenga poražena na gostovanju kod Lilestrema, pošto je taj meč završen rezultatom 2:0.
Inače, kada su u pitanju partije na domaćem terenu do sada je Valerenga odigrala tri susreta kao domaćin i ostvarila dva trijumfa i jedan remi.

Rozenborg

Što se tiče Rozenborga, sigurno je da je ova ekipa jedan od najozbiljnijih kandidata da na kraju dođe do titule šampiona Norveške, a trenutno je situacija takva da se ova ekipa nalazi tek na osmom mestu na tabeli uz čak dvanaesat bodova manjka u odnosu na prvoplasirani Lilestrem.
U prošlom kolu je jedan od najtrofejnijih norveških klubova u jednom fenomanalnom susretu na domaćem terenu na kom smo videli čak šest golova remizirao protiv Haugesanda, a taj susret je završen rezultatom 3:3.

Naš predlog

Iako je Rozenborg blagi favorit, smatramo da je ipak daleko bolje da probate sa golovima kojih će i te kako biti na ovom susretu pa vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.73.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.