Nedelja, 29/05 - Fudbal, Španija, Segunda
29/05Alcorcón vs Eibar1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
28/05/2022 19:45
U nedelju nas očekuju mečevi poslednjeg kola španske Segunde, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Alkorkona i Eibara. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova.
Alkorkon

Nažalost, nakon nekoliko poprilično uspešnih sezona Alkorkona u drugom po kvalitetu rangu španskog fudbala, ovu ekipu ćemo naredne sezone gledati u trećoj ligi.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli sa samo 26 osvojenih bodova, što je zaista premalo.
U prošlom kolu je "fenjeraš" mimo svih očekivanja odigrao jedan neverovatan meč na gostovanju kod Almerije i uspeo ovom timu da iskomplikuje situaciju oko ulaska u La Ligu, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Eibar

Računica je jasna. Ukoliko fudbaleri Eibara slave na gostovanju kod ekipe koja je davno ispala u niži rang, posle samo godinu dana pauze, ovaj tim će doći do plasmana u najkvalitetniji rang španskog fudbala.
Naime, u ovom trenutku se dugogodišnji prvoligaš nalazi na prvom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i drugoplasirana Almerija, dok dva boda manje ima trećeplasirani Valjadolid, koji u slučaju trijumfa Eibara i Almerije neće biti u situaciji da se umešaju u borbu za direktan plasman u La Ligu.

Naš predlog

Alkorkon je odavno ispao u treću ligu, dok Eibaru ova pobeda donosi veliki povratak u La Ligu, pa vam toplo preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.39.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.