Nedelja, 29/05 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
29/05Santos vs PalmeirasDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
28/05/2022 20:19
U nedelju nas očekuje nekoliko veoma interesantnih mečeva u okviru najkvalitetnijeg ranga brazilskog fudbala, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Santosa i Palmeirasa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Santos

Fudbaleri Santosa su u prvih sedam kola brazilske Serije A odigrali nekoliko veoma interesantnih mečeva, a kao i prošle sezone ponovo ovaj tim nije konstatan, i nikako da zabeleži nekoliko vezanih trijumfa.
U ovom trenutku se ovaj slavni brazilski klub nalazi na šestom mestu na tabeli koje na kraju šampionata donosi plasman u kvalifikacije za Kopa Libertadores, a u prošlom kolu je Santos na svom terenu odigrao samo 0:0 protiv Seare.

Palmeiras

Što se tiče Palmeirasa, ovaj tim je ponovo prošle sezone došao do titule šampiona Južne Amerike, i to pošto je u velikom finalu bio bolji od Flamenga.
Kada je u pitanju ovogodišnje izdanje brazilske Serije A, Palmeiras se u ovom trenutku nalazi na drugom mestu na tabeli uz dva boda manjka u odnosu na prvoplasirani Korintijans.
U prošlom kolu je aktuelni šampion Južne Amerike odigrao sjajan meč na gostovanju kod Žuventudea, i slavio sa 0:3.

Naš predlog

Iako smo mišljenja da je Palmeiras blagi favorit na ovom susretu, smatramo da će i jedan i drugi tim postići makar po jedan gol na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da odigrate igru GG za koju je kladionica Maxbet pripremila sjajnu kvotu 1.93.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.