Nedelja, 29/05 - Fudbal, Italija, Serija B
29/05Pisa vs MonzaDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
28/05/2022 20:47
U nedelju je i te kako interesantna ponuda za klađenje, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Pize i Monce koji će nam dati odgovor koji od ova dva tima će na kraju doći do plasmana u Seriju A. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 30 minuta.
Piza

Fudbaleri Pize su igrali sjajno u regularnom delu šampionata, što je ovom timu donelo plasman na trećo mesto na tabeli i prednost domaćeg terena u baražu.
U velikom finalu je ovaj tim doživeo poraz na gostovanju kod Monce, a taj duel je završen rezultatom 2:1:
Ono što je veoma zanimljivo je da je Piza postigla počasni gol u trećem minutu sudijske nadoknade, pa im je ulazak u Seriju A dovoljna bilo kakva pobeda.

Monca

Monca je pre svega u regularnom delu šampionata propustila da dođe do direktnog plasmana u najkvalitetniji rang italijanskog fudbala i to pošto je u poslednjem kolu doživela poraz na gostovanju kod Peruđe, kada je bilo 1:0.
U velikom finalu baraža klub koji je u vlasništvu Silvija Berluskonija slavio na svom terenu protiv Pize, ali deluje da navijači ovog tima nisu bili zadovoljni na kraju, pošto je njihov gol primio pogodak u poslednjim trenucima susreta.

Naš predlog

Kao što smo već dosta puta napomenuli, sigurno je da Monca barem na papiru ima najkvalitetniji roster u Seriji B, i mišljenja smo da klub koji je u vlasništvu Silvija Berluskonija neće izgubiti na ovom vrućem gostovanju, zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.59.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.