Ponedeljak, 30/05 - Fudbal, Urugvaj, Primera Division
30/05Fénix vs Rentistas1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
30/05/2022 00:16
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč urugvajskog šampionata, a ovoga puta je reč o duelu između Feniksa i Rentistasa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova.
Feniks

Fudbaleri Feniksa pružaju poprilično promenljive partije u ovogodišnjem izdanju urugvajskog šampionata, a u prošlom kolu je ova ekipa odigrala jedan sjajan meč na gostovanju kod četvrtoplasiranog Maldonada koji je bio favorit na tom susretu koji je završen rezultatom 0:1.
Što se tiče partija na domaćem terenu do sada je Feniks odigrao sedam mečeva na svom stadionu i ostvario četiri trijumfa, jedan remi i dva poraza.

Rentistas

Rentistas se trenutno nalazi na jedanaestom mestu na tabeli, a poput Feniksa i ova ekipa u dosadašnjem toku urugvajskog šampionata pruža izuzetno promenljive partije.
Ipak, u prošlom kolu je ova simpatična ekipa slavila na svom terenu protiv Sero Larga, a taj meč je završen rezultatom 2:0.
Što se tiče partija na strani, do sada je jedanaestoplasirani tim na tabeli odigrao sedam mečeva i u tom periodu ostvario četiri trijumfa i tri poraza.

Naš predlog

Feniks igra sjajno na domaćem terenu i mišljenja smo da će ova ekipa to potvrditi i na ovom susretu zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.08.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.