Ponedeljak, 30/05 - Fudbal, Južna Afrika, Premier Soccer League
30/05SuperSport United vs Orlando Pirates1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
30/05/2022 00:34
Posle baš dosta vremena smo u nedostatku nešto bolje ponude za vas analizirali jedan meč rpvenstva Južne Afrike i to duel između Supersporta i Orlanda. Duel između ova dva tima je zakazan za 18 časova.
Supersport

Sigurno je da smo od Supersporta daleko više očekivali kada je ovaj šampionat u pitanju, međutim ono što je svakako najbitnije je da je ovaj tim pre svega obezbedio opstanak u društvu najboljih.
Inače, u prošlpm kolu je tim koji se nalazi na devetom mestu na tabeli doživeo poraz na gostovanju kod Baroka, a taj meč je završen rezultatom 3:1.
Što se tiče mečeva na domaćem terenu do sada je Supersport odigrao četrnaest mečeva kao domaćin i ostvario šest trijumfa, tri remija i pet poraza.

Orlando

Što se tiče Orlanda, ovaj tim je veći deo šampionata igrao na visokom nivou, što nam svakako dobro potvrđuje i trenutna pozicija na tabeli pošto se Orlando trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli uz tri boda manjka u odnosu na trećelasirani Rojal, a poznato je da je to treće mesto ujedno i poslednje koje donosi prohodnost u afrički Kup konfederacija.
U prošlom kolu je Orlando u jednom fantastičnom susretu remizirao upravo sa Rojalom, u meču na kom smo videli čak četiri gola pošto je na kraju bilo 2:2.

Naš predlog

Deluje barem na papiru da je Orlando daleko kvaliteti rival od Supersporta zbog čega vam preporučujemo da probate sa dvojkoom za koju je kladionica CircusCasno pripremila sjajnu kvotu 1.87.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.