Sreda, 01/06 - Fudbal, Kolumbija, Primera A
01/06Atlético Bucaramanga vs Hunior1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
31/05/2022 00:11
Za razliku od prošlogodišnjeg izdanja Aperture, koja se igrala po sistemu direktnih eliminacija, ovogodišnji format usvojio je sistem koji je obično zastupljen u drugom delu sezone, iliti Klausuri, a to je stvaranje dve polufinalne grupe sa po četiri tima. Ovog puta smo za vas analizirali duel između Bukaramange i Juniora koji je zakazan za 01:00h.
Bukaramanga

Fudbaleri Bukaramange su u prvom kolu druge faze kolumbijskog šampionata poraženi na gostovanju kod favorizovanog Miljonariosa, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
"Milioneri" su do trijumfa na tom susretu došli golom Heraza u petnaestom minutu susreta, a mora se priznati da je domaćin od prvog do poslednjeg minuta bio bolja ekipa na terenu, i pravo je čudo kako nismo videli još neki gol u mreži Bukaramange, koja ponvoo u ovom kolu ima dosta težak posao pošto im u goste dolazi Junior.

Junior

Što se tiče Juniora, ova ekipa je u prvom kolu druge faze kolumbijskog šampionata u velikom derbiju remizirala na svom terenu protiv Nasionala, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Domaćin je prvi došao do vođstva na tom duelu golom Borhe, ali je Atletiko Nasional nekako uspeo da izjednači sredinom drugog poluvremena kada je pogodio Moreno.
Do kraja susretae nije bilo promene rezultata, a svakako da su krajnjim rezultatom više bili oduševljeni gosti.

Naš predlog

Ako saberemo sve i oduzmemo, pre svega treba reći da gosti imaju daleko ozbiljniji sastav od Bukaramange, i svakako da je to jedan od razloga zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.