Sreda, 01/06 - Fudbal, Kolumbija, Primera A
01/06Atlético Nacional vs MillonariosDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
31/05/2022 00:30
Za razliku od prošlogodišnjeg izdanja Aperture, koja se igrala po sistemu direktnih eliminacija, ovogodišnji format usvojio je sistem koji je obično zastupljen u drugom delu sezone, iliti Klausuri, a to je stvaranje dve polufinalne grupe sa po četiri tima. Ovog puta smo za vas analizirali duel između Atletiko Nasionala i Miljonariosa koji je zakazan za 03:00h.
Atletiko Nasional

Fudbaleri Atletiko Nasionala su regularni deo kolumbijskog prvenstva završili na trećem mestu na tabeli i sigurno je da ovaj tim ima ogromne ambicije u drugoj fazi šampionata.
U prvom kolu doigravanja, ova ekipa je remizirala na gostovanju kod Juniora, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Domaći tim je prvi došao do vođstva, ali su gosti uspeli da izjednače sredinom drugog poluvremena, zbog čega u lepom raspoloženju dočekuju Miljonarios.

Miljonarios

Što se Miljonariosa tiče, ova ekipa je u prvom kolu druge faze kolumbijskog šampinata ostvarila veoma važan trijumf na svom terenu protiv Bukaramange, čime se ovaj tim posle prvog odigranog kola nalazi na prvom mestu na tabeli.
Što se tiče tog duela premijernog kola doigravanja, domaćin je u vođstvo došao još u petnaestom minutu golom Heraca, i zaista, pravo je čudo kako na ovom duelu nismo videli još koji gol u mreži gostiju.

Naš predlog

Nema nikakve sumnje da nas očekuje jedan izuzetno zanimljiv susret, a smatramo da je najidealnija prognoza ta da će i jedan i drugi tim postići makar po jedan gol zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.89.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.