Četvrtak, 02/06 - Fudbal, Međunarodni, UEFA Nations League
02/06Izrael vs Island1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
31/05/2022 16:50
U grupi 2 divizije C u Ligi nacija igraće samo tri selekcije, pošto je Rzsija izbačena iz ovog takmičenja. Na startu Izrael dočekuje Island u četvrtak od 20.45.
Izrael

Sve tri preostale reprezentacije u ovoj grupi smatraju da mogu u najbolju skupinu. Rusija je bila prvi favorit posle obavljenog žreba, ali pošto je \'\'Zbornaja komanda\'\', kao i ostale sportske selekcije iz ove zemlje, izbačena iz takmičenja, Albanija, Izrael i Island vide svoju šansu da napreduju do A divizije i uđu u baraž za plasman na EURO. Izrael je imao solidne kvalifikacije za Mundijal, prvo mesto u grupi osvojili su sjajni Danci, a drugi su bili Škoti, mada je i Izrael imao svoje šanse za baraž. Sada će pokušati da se plasiraju na EURO, a jedna od boljih prilika biće osvajanje prvog mesta u ovoj grupi. Rekli bismo da su i najkbvalitetnija selekcija između ove tri koje su ostale, pa ovu šansu Zahavi i drugovi ne bi smeli da ispuste.

Island

Za Ostrvljane je završen \'\'medeni mesec\'\' sa fudbalom posle Mundijala u Rusiji. Podsetimo da su \'\'Ribari\'\' igrali na Evropskom prvesntvu u Francuskoj i odmah na Svetskom, pa su čak i bili deo A divizije u Ligi nacija. Došlo je do smene generacija, otišli su oni stariji, a mladi još nisu stasali, pa je Island završio tek na petom mestu u svojoj grupi za odlazak u Katar. Ispred njih su bili Nemci, Makedonci, Rumuni, pa čak i Jermeni, a samo su iza sebe ostavili Lihtenštajn. Island je poslednju pobedu zabeležio baš protiv Lihtenštajna još u oktobru poršle godine, a od tada su nanizali šest utakmica bez pobede, da bi u poslednjoj prijateljskoj utakmici doživeli ubedljiv poraz u Španiji od 5:0.

Predlog

S obzirom da će sve selekcije u ovoj grupi odigrati samo po četiri meča, svaki bod može biti presudan, a svaki poraz koban, kada su ambicije u pitanju. Ipak, ako ništa drugo bar niko od ova tri nacionlna tima neće ispasti u diviziju C. Izrael je, po nama, najbliži prvom mestu i očekujemo njegovu pobedu na startu. Za jedinicu se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 1.92.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.