Sreda, 01/06 - Fudbal, Španija, Segunda
01/06Tenerife vs Las PalmasDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
31/05/2022 19:52
Od srede su na programu prvi mečevi doigravanja u španskoj Segundi, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Tenerifa i Las Palmasa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 21 čas.
Tenerife

Fudbaleri Tenerifa su sami sebi zakomplikovali situaciju u poslednjih nekoliko kola i ostali bez prednosti domaćeg terena u doigravanju, pošto je ova ekipa na kraju zauzela peto mesto na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na četvrtoplasirani Las Palmas, koji im između ostalog i dolazi u goste u ovom kolu u prvom polufinalnom meču baraža za ulazak u La Ligu.
U poslednjem kolu grupne faze, Tenerife je mimo svih očekivanja na svom terenu poražen od Kartahine, a taj duel je završen rezultatom 1:2.

Las Palmas

Fudbaleri Las Palmasa igraju fenomenalno u poslednje vreme, a prava nagrada za sve to je bio i plasman na četvrto mesto na tabeli koje na kraju prvenstva donosi plasman u doigravanje, ali i prednost domaćeg terena, ruku na srce samo u polufinalnom okršaju.
Treba istaći da je Las Palmas na poslednjih pet duela u drugom po kvalitetu rangu španskog fudbala ostvario isto toliko trijumfa, a poslednji se desio u prošlom kolu kada je nekadašnji prvoligaš slavio na gostovanju kod Hihona kada je bilo 0:1.

Naš predlog

Tenerife igra katastrofalno u poslednje vreme i mišljenja smo da će to i te kako iskoristiti Las Palmas, koji za razliku od domaćina ovog duela igra u fenomenalnoj formi, zbog čega vam između ostalog i savetujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.