Četvrtak, 02/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
02/06Fortaleza vs Ceará1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
31/05/2022 20:13
Brazilska Serija A se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali odloženi meč trećeg kola u kom će Fortaleza na svom terenu ugostiti Searu. Duel između ove dve ekipe je na programu od 01:30h.
Fortaleza

Nema nikakve sumnje da su fudbaleri Fortaleze najveće razočarenje ovogodišnjeg izdanja najkvalitetnijeg ranga brazilskog fudbala, a trenutno se ova ekipa nalazi na poslednjem mestu na tabeli uz samo dva osvojena boda i kako sada stvari stoje vrlo lako se može desiti da najveći hit prošlog šampionata naredne sezone gledamo u Seriji B.
U prošlom kolu je Fortaleza odigrala jedan solidan meč na svom terenu protiv Žuventuda, ali je samo remizirala, pošto je taj duel završen rezultatom 1:1.

Seara

Ni fudbaleri Seare se nisu proslavili u dosadašnjem toku brazilske Serije A, pošto se ova ekipa trenutno nalazi na pretposlednjem mestu na tabeli uz šest osvojenih bodova, što je za četiri boda više u odnosu na "fenjeraša" Fortalezu, kod koje između ostalog Seara i dolazi u goste.
U prošlom kolu najkvalitetnijeg ranga brazilskog fudbala, pretposlednji tim na tabeli je u jednom fantastičnom meču remizirao na gostovanju kod Sao Paula, a taj duel je završen rezultatom 2:2.

Naš predlog

Mišljenja smo da je konačno došlo vreme za prvu pobedu Fortaleze u Seriji A, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila fantastičnu kvotu 2.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.