Petak, 03/06 - Fudbal, Međunarodni, UEFA Nations League
03/06Lihtenštajn vs MoldavijaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
01/06/2022 10:32
U najslabijoj diviziji u Ligi nacija sastaju se LIhtenštajn i Moladvija, dve selekcije koje spadaju u najslabije u Evropi. Meč u Vaduzu igra se u petak u 20.45.
Lihtenštajn

Kneževina Lihtenštajn nije neka fudbalska sila, pa je jedino poznata po ekipi Vaduza, koja se trenutno takmiči u drugoj ligi Švajcarske. Jedini benefit od svega imaju u tome da su konstantni učesnici evropskih kupova, pošto nemaju konkurenciju u svojoj zemlji. Što se reprezentacije tiče, i nju čine uglavnom fudbaleri ovog tima, a rezultati prethodnih godina su dosta slabi. Lihtenštajn je u poslednjih 14 utakmica, računajući sva takmičenja, ali i prijateljska odmeravanja snaga, samo jednom igrali nerešeno, dok su poraženi 13 puta. Zanimljivo je da na poslednjih šest utakmica nisu dali gol, a poslednji put su mrežu rivala zatresli baš u tom jedinom remiju protiv Jermenije. Taj meč je bio u kvalifikacijama za Mundijal, a tada su osvojili jedini bod, uz čak devet poraza.

Moldavija

Ni Moldavci ne mogu da se pohvale nekim dobrim rezultatim. Naprotiv, kako godine prolaze ova fudbalska selekcija igra sve slabije i sve teže uspeva da nekog pobedi, ili bar ostane neporažena. Poslednje utakmice igrali su protiv Kazahstana u Ligi C, ali su bili slabiji u dva meča i sada se takmičenje u najslabijoj D diviziji. U kvalifikacijama za Mundijal u Kataru igrali su deset utakmica a samo su na kraju imali jedan bod. Ispred njih bili su Nemci, Makedonci, Rumuni, Islanđani, pa čak i fudbaleri sa Farskih Ostrva, protiv kojih su osvojili jedini bod na svom terenu. Primili su čak 30 golova, tačno tri po meču.

Predlog

U ovoj grupi, pored Lihtenštajna i Moldavije, nalaze se još Letonija i Andora. Rekli bismo da su Letonci najbliži osvajanju prvog mesta, ali su kod ovakvih selekcija u pitanju nijanse i moguće je da neka druga iskoči u prvi plan. Što se ovog meča tiče, kladionice smatraju da su Moldavci bliži pobedi, ali je nama realnije da se odigra na mali broj golova. Za 0-2 gola u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.