Četvrtak, 02/06 - Fudbal, Španija, Segunda
02/06Đirona vs EibarDupla šansatip: X2
7 / 10 Ulog
02/06/2022 07:51
U četvrtak je na programu drugi meč polufinala baraža za ulazak u La Ligu, u kom će Đirona na svom terenu ugostiti Eibar. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 19 časova.
Đirona

Fudbaleri Đirone su jedva uspeli da dođu do plasmana u doigravanje, i to pošto je ova ekipa na kraju regularnog dela šampionata zauzela šesto mesto na tabeli uz isti broj bodova kao i Ovijedo, a zanimljivo je da je na kraju odlučio bolji međusobni skor, iako je Ovijedo imao bolju gol razliku.
U poslednjem kolu regularnog dela Segunde, Đirona je samo remizirala na gostovanju kod Burgosa, a taj duel je završen bez golova.

Eibar

Nažalost, Eibar je uoči poslednjeeg kola imao praktično sve u svojim rukama, ali je ova ekipa u poslednjem kolu doživela neverovatan poraz na gostovanju kod Alkorkona koji je odavno ispao iz lige, i svakako da je ekipa koja je najmanje pokazala u dosadašnjem toku Segunde.
NA kraju je dojučerašnji prvoligaš završio na trećem mestu u grupi uz samo bod manjka u odnosu na Almeriju i Valjadolid, koji su na kraju došli do direktnog plasmana u La Ligu.

Naš predlog

Oba tima su odigrala jako loše završnicu šampionata, a mišljenja smo da je barem ovog puta prednost na strani gostiju, pa vam zato savetujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.63.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.