Subota, 04/06 - Fudbal, Međunarodni, U21 Euro Qualification
04/06Switzerland U21 vs Bulgaria U21Poluvreme/Krajtip: 1/1
8 / 10 Ulog
03/06/2022 06:37
Bliže se kraju kvalifikacije za Evropsko prvenstvo mladih reprezentacija. U grupi E Švajcarska u pretposldnjoj utakmici dočekuje Bugarsku. Meč u Luganu igra se u subotu u 19 časova.
Švajcarska (U21)

Mladi Švajcarci se bore za prvo mesto u grupi i direktan odlazak na Evropsko prvenstvo. Trenutno imaju dva boda više od drugoplasirane Holandije, ali i meč više odigran pa od njih ne zavisi ništa ukoliko \'\'Lale\'\' dobiju sva tri preostala meča. U tom slučaju će \'\'Sajdžije\'\' biti drugi i moraće u baraž. Najvažniji meč bio je onaj u prošlom kolu kada su Švajcarci poraženi u Holandiji sa 2:0. Posle BUgarske, u poslednjoj utakmici grupne faze, Švajcarska igra sa Moldavijom, trećeplasiranim timom u ovoj grupi.

Bugarska (U21)

Mada su imali neka dobra izdanja, mlada bugarska reprezentacija je tek na 4. mestu u ovoj grupi. Ispred njih su Švajcarska i Holandija, favoriti grupe, ali i Moldavija. Te tri selekcije oni ne mogu da sustign ali im ostaje borba za četvrto mesto sa Velsom koji ima samo jedan bod Manje. Bugarska je osvojila deet, imaju dva pobede, tri remija i isto toliko poraza, a u prethodna tri kola igrali su nerešeno, sa Moldavijom i Holandijom na domaćem terenu bez golova, i na gostovanju u Kardifu protiv Velsa 1:1.

Predlog

U prvom delu takmičenja, na utakmici u Bugarskoj, ŠVajcarci su slavili minimalnu pobedu. To je bilo u oktobru prošle godine, a od tada su \'\'Sajdžije\'\' potvrdile da su bolji tim. I sada očekujemo sigurnu pobedu selekcije iz zemlje podno Alpa, a koeficijent ćemo poboljšati prelazom 1/1. Za ovaj tip u kladionici Mozzartbet kvota iznosi 1.85.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.