Subota, 04/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
04/06Šapekoense vs Londrina1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
03/06/2022 07:44
Brazilska Serija B se polako ali sigurno zahuktava a za vas smo ovog puta analizirali duel između Čapekoensea i Londrine. Duel između ove dve ekipe je zakazan za 00:00h.
Čapekoense

Svakako da smo više od Čapekoensea očekivali u dosadašnjem toku Serije B, s obzirom da je primarni cilj ovog tima povratak u najkvalietniji rang brazilskog fudbala.
Trenutno se ekipa koja je široj javnosti postala poznata po onoj stravičnoj avionskoj nesreći nalazi na dvanaestom mestu na tabeli sa jedanaest osvojenih bodova.
Inače, u prošlom kolu je Čapekoense samo remizirao na gostovanju kod Ponte Prete, a taj duel je završen bez golova.

Londrina

Londrina pokazuje dva lica u ovogodišnjem izdanju Serije B. Ono pozitivno se svakako odnosi na partije ovog tima na domaćem terenu, pošto je Londrina do sada na pet odigranih mečeva na svom terenu ostvarila tri trijumfa i dva remija.
Ipak, daleko slabije partije ovaj tim pruža na gostovanjima pošto je Londrina na četiri odigrana susreta van svog terena doživela isto toliko poraza.
U prošlom kolu je desetoplasirani tim na tabeli slavio na svom terenu protiv Operarija, kada je bilo 2:1.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Čapekoense iskoristiti činjenicu da Londrina igra katastrofalno na gostovanjima, zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 2.05.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.