Petak, 03/06 - Fudbal, Međunarodni, UEFA Nations League
03/06Belorusija vs Slovačka1X2tip: 2
1 / 10 Ulog
03/06/2022 07:59
U petak se nastavljaju mečevi Lige nacija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Belorusije i Slovačke. Susret između ove dve selekcije je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Belorusija

Svakako da selekcija Belorusije važi za tim koji bi mogao da se umeša u borbu za plasman u višu diviziju, a utisak je da će ovoj selekciji glavni konkurent biti upravo Slovačka koja im između ostalog i gostuje u prvom kolu.
Poslednji zvanični meč Belorusi su odigrali krajem marta kada su savladali Bahrein, a taj duel je završen rezultatom 0:1.
Inače, kvalifikacije za Svetsko prvenstvo Belorusija je završila na poslednjem mestu na tabeli sa samo tri osvojena boda.

Slovačka

Bez ikakve sumnje Slovaci slove za glavnog favorita za plasman u višu diviziju i sva je prilika da će to i biti slučaj, s obzirom da će Škrinijar i drugari za protivnike imati selekcije Belorusije, Azerbejdžana i Kazahstana.
Poslednji zvanični meč Slovaci su odigrali krajem marta na gostovanju kod Finske, a bio je to jedan sjajan meč ove selekcije koji je završen pobedom (0:2).
Što se tiče kvalifikacija za Mundijal, Slovaci su na kraju završili na trećem mestu u grupi.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, utisak je da je Slovačka veliki favorit na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Mozzarbet pripremila kvotu 1.65.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.