Nedelja, 05/06 - Fudbal, SAD, MLS
05/06Vajtkeps vs Real Solt LejkUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
03/06/2022 14:41
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč iz MLS-a, a ovog puta je izbor pao na duel između Vankuvera i Solt Lejka. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 01:00h.
Vankuver

Fudbaleri Vankuvera ne igraju baš najbolje na startu ovogodišnjeg izdanja MLS-a.
Naime, kanadska ekipa se trenutno nalazi na dvanaestom mestu na tabeli zapadne konferencije, i kako sada stvari stoje deluje da "Vajtkepse" očekuje velika borba za plasman u plej-of, što i jeste primarni cilj kada je ova sezona u pitanju.
U prošlom kolu je tim iz Kanade odigrao jedan poprilično dobar meč na gostovanju kod Kanzas Sitija i slavio sa 0:1.

Solt Lejk

Utisak je da svi navijači Solt Lejka imaju pregršt razloga za zadovoljstvo kada su u pitanju partije njihove omiljene ekipe u ovogodišnjem izdanju MLS-a.
Naime, ova ekipa se trenutno nalazi na sjajnom trećem mestu na tabeli zapadne konferencije uz samo četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Los Anđeles.
U prošlom kolu je Solt Lejk nastavio sa sjajnim partijama i slavio na svom terenu protiv Hjustona, a taj duel je završen rezultatom 3:0.

Naš predlog

Ako se malo osvrnemo na tradiciju, videćemo da na mečevima između ova dva tima skoro uvek ima dosta golova, pa je sva prilika da nas nešto slično očekuje i ovog puta zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Maxbet pripremila fantastičnu kvotu 1.95.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.