Nedelja, 05/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
05/06Atletiko PR vs SantosDupla šansatip: X2
8 / 10 Ulog
03/06/2022 14:54
Deluje da brazilska Serija A odavno nije bila ovako zanimljiva, a već od ovog vikenda nas očekuju mečevi novog kola. Za vas smo ovog puta analizirali duel između Atletiko Paranensea i Santosa koji je zakazan za 00:00h.
Atletiko Paranense

Fudbaleri Atletiko Paranensea igraju sjajno na startu ove sezone, pošto se ova ekipa trenutno nalazi na šestom mestu na tabeli uz samo tri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Palmeiras:
Do sada je Atletiko na osam odigranih mečeva ostvario četiri trijumfa i četiri poraza, a u prošlom kolu je šstoplasirani tim na tabeli slavio na gostovanju kod Kujabe, kada je bilo 0:1.
Što se tiče partija na domaćem terenu do sada je Paranense odigrao četiri meča kao domaćin i ostvario tri trijumfa i jedan poraz.

Santos

Što se tiče Santosa, deluje da smo od ovog tima dosta više očekivali, pošto nam trenutna tabela pokazuje da se ovaj slavni brazilski tim nalazi na devetom mestu, međutim, podatak koji se svakako mora uzeti u obzir je da crno-beli i pored te jedanaeste pozicije u ovom trenutku imaju samo četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Palmeiras, ali i bod manjka u odnosu na šestoplasirani Paranense kod koga između ostalog i gostuju ovog vikenda.
U prošlom kolu je inače Santos u velikom derbiju poražen na svom terenu od Palmeirasa, kada je bilo 0:1.

Naš predlog

Na mečevima između ova dva tima uglavnom nema dosta golova, a mišljenja smo da pored toga gosti neće doživeti poraz na ovom duelu, pa vam toplo preporučujemo da probate sa duplom šansom X2 za koju je kladionica CircuCasino pripremila kvotu 1.83.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.