Nedelja, 05/06 - Fudbal, Međunarodni, UEFA Nations League
05/06Kipar vs Severna Irska1X2tip: X
7 / 10 Ulog
04/06/2022 10:03
Obe selekcije otvorile su porazima na domaćem terenu novi ciklus LIge nacija. Tim koji izgubi i drugi put, ostaće sa minimalnim izgledima da se bori za plasman u jaču diviziju.
Kipar

Selekcija sa Ostrva izgubila je na svom terenu od tkz Kosova i to dosat ubedljivo sa 2:0. To je još samo jedna potvrda da su Kiprani daleko od ozbiljne evropske reprezentacije, mada su u prethodnim kvalifikacijama za Mundijal igrali neke sasvim dobre utakmice. Naravno, u konkurenciji Hrvatske, Rusije i Slovačke nisu mogli dalje, ali su uspeli da pobede Sloveniju i otkinu dva boda Slovacima. U vreme igranja baraža za odlazak u Katar Kipar je igrao dvomeč sa Estonijom za ostnak u C grupu Lige nacija, i bili su uspešniji od baltičke reprezentacije, pa su i dalje u ovoj diviziji.

Severna Irska

Nisu ni Severni Irci uspeli da se domognu Mundijala, na kome nisu igrali od 1982. druge godine u Španiji. Zauzeli su treće mesto u svojoj grupi, bili su iza Švajcarske i Italije, ali su uspeli da u poslednjem kolu otkinu dva boda Italijanima, čime su \'\'Azure\'\' oterali u baraž koji oni nisu uspeli da prebrode, pa će drugi uzastopni mUndijal gledati na tv ekranima. U prvom kolu novog izdanja Lige nacija Severna Irska je poražena od Grčke na svom terenu u Belfastu, a slaviti u glavnom gradu Severne Irske nije jednostavan zadatak i za mnogo jače ekipe nego što je to Grčka u ovom momentu. Čini se da će se ove dve selekcije boriti za opstanak u C diviziji, odnosno pokušaće da izbegnu poslednje mesto u grupi.

Predlog

Ne treba očekivati mnogo golova na ovom meču, čak smatramo da je velika verovatnoća da ih uopšte i ne bude. Ne verujemo da će biti preteranog rizika i da će obe reprezentacije ići na sigurno, ako uspeju da zatresu mrežu rivala, odlično, a ako ne, onda je i remidobar. Upravo zato vam predlažemo x na ovom meču, a za nerešen rezultat se u kladionici Mozzartbet dobija koeficijent 3.00.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.