Nedelja, 05/06 - Fudbal, Međunarodni, UEFA Nations League
05/06Bugarska vs GruzijaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
9 / 10 Ulog
04/06/2022 18:11
Obe selekcije veruju da mogu do prvog mesta u grupi i plasmana u jaču diviziju. Posle početnog kola zadovoljniji mogu biti Gruzijci. Meč u Razgradu igra se u nedelju u 20.45.
Bugarska

U prvom kolu Bugarska je igrala istorijski prvi uel sa Severnom Makedonijom. Bila je to dobra utakmica u kojoj su Makedonci, po opštem mišljenju, bili bolji rival, ali je meč završen bez pobednika. Bugarska je povela golom Despodova, ali su gosti zasluženo izjednačili. U poslednjim sekundama sudijske nadoknade dosuđen je penal za Bugare, ali je posle gledanja snimka sudija promenio odluku i ostalo je 1:1. U grupi su još Gruzija i Gibraltar, a jasno je da će se pobednik tražiti u trouglu Severna Makedonija, Bugarska i Gruzija. U kvalifikacijama za Mundijal Bugarska nije imala mnogo uspeha, kao i u prethodnim ciklusima.

Gruzija

Dosta je ubedljivo Gruzija slavila protiv Gibraltara u prvom kolu. Pobeda se, svakako, očekivala, ali se ne dešava da bilo kojoj selekciji date četiri gola na nekom meču. Bio je to najubedljiviji trijumf Gruzije još od pobede nad Litvanijom u prijateljskom odmeravanju snaga pre više od pet godina. Gruzija je u seriji od šest utakmica bez poraza, sa pet pobeda i jednim remijem. Uspeli su da kvalifikacije za Mundijal okončaju sa dva vezana trijumfa, u Prištini i protiv Švedske na svom terenu. U martu su odigrali dve prijateljske utakmice u gostima, pobedili u Bosni i Hercegovini i remizirali u Albaniji, i to bez primljenog gola.

Predlog

Očigledno je da je Gruzija u boljoj formi, polako postaju ozbiljna reprezentacija i smatramo da bi niz nepobedivosti mogli da nastave i u Razgradu. S druge strane Bugari nemaju mogućnost novog kiksa na svom terenu, pošto bi onda bili u zaostatku za Makedoncima i Gruzijcima. Jedno je, čini nam se, izvesno, a to je mali broj golova na ovom meču. Za 0-2 gola u kladionici MaxBet koeficijent iznosi 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.