Ponedeljak, 06/06 - Fudbal, Argentina, Primera
06/06Boka Juniors vs Arsenal Sarandi1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
04/06/2022 19:51
U nedelju se nastavljaju mečevi premijernog kola najkvalitetnijeg ranga argentinskog fudbala, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Boke Juniors i Arsenal Sarandija. Meč između ova dva tima je na programu od 00:30h.
Boka Juniors

Fudbaleri Boke Juniors su nedavno došli do trofeja u argentinskom Liga Kupu, koji je između ostalog bio i uvertira za početak prvenstva.
Do trofeja je klub sa "Bombonjere" došao pobedom nad Tigreom, a taj duel je završen rezultatom 3:0.
Iskusni Markos Roho je doneo prednost Boki u četvrtom minutu nadoknade prvog poluvremena, da bi Franko Fabra u 68. minutu povisio prednost i zapalio atmosferu među navijačima u Kordobi. Treći gol bio je delo Vaskeza u 86. minutu.

Arsenal Sarandi

Što se tiče Arsenal Sarandija, ova ekipa nije uspela da dođe do plasmana u doigravanje argentinskog Liga Kupa, i to pošto je ova simpatična ekipa na kraju zauzela osmo mesto na tabeli grupe B uz tri boda manjka u odnosu na četvrtoplasirani Aldosivi, a poznato je da je ta četvrta pozicija ujedno i poslednja koja je na kraju tog takmičenja donosila plasman u narednu fazu.
Svakako da će Arsenal učiniti sve da se preko argentinskog prvenstva domogne u borbu za plasman na neku od pozicija koje na kraju šampionata donose plasman u neko od dva najkvalitetnija južno-američka takmičenja.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, sigurno je da su fudbaleri Boke veliki favoriti na ovom susretu zbog čega vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.56.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.