Utorak, 07/06 - Fudbal, Međunarodni, U21 Euro Qualification
07/06Poland U21 vs Germany U211X2tip: 1
8 / 10 Ulog
05/06/2022 09:57
Za domaću selekciju poraz bi najverovatnije značio oproštaj od Evropskog prvenstva, a čak i jedan bod vodi ih u baraž. Meč maldih Poljaka i Nemaca igra se u utorak u 18 časova u Lođu.
Poljska (U21)

Mladi Poljaci ne mogu do prvog mesta u grupi s obzirom da Nemci imaju šest bodova više pred poslednje kolo. Njima je mnogo važnije da zadrže drugu poziciju koju im opasno ugrožava selekcija Islanda. Samo dva boda manje imaju mladi Islanđani, koji ne bi smeli da imaju problema u meču sa San Marinom. Ono što nije dobro za Poljsku je to što imaju slabiji e-međusobni skor sa Izraelcima, pa bi u slučaju istog broja bodova na kraju kvalifikacija u baraž otišli mladi fudbaleri Izraela. Kada su se te dve selekcije sastajale, u Poljskoj je slavio Izrael, dok je meč u Tel Avivu završen bez pobednika. Poljska je lako dobila u San Marinu pre par dana, ali su ih skupo košatala dva poraza u prethodnom terminu, posebno onaj sa Mađarskom na domaćem terenu.

Nemačka (U21)

\'\'Panceri\'\' idu na još jedno Evropsko prvenstvo i to je prava potvrda dobrog rada sa madim fudbaleri u ovoj zemlji. Međutim, Nemci imaju tu \'\'sreću\'\' da su sada sa njihovim državljanstvom mladi igrači iz celog sveta čiji su roditelji na radu u ovoj zemlji. To se vidi po prezimenima fudbalera koji nastupaju za mlađe selekcije, a već ih ima mnogo i u onaj seniorskoj, i to ne od skoro. Selektor je Antonio Di Salvo, a u timu je već nekoliko poznatih imena iz Bundeslige, tu su Knauf iz Ajntrahta, Mukoko iz Dortmunda, Burkard iz Majnca i Štiler iz Hofenhajma. U dosadašnjem delu kvalifikacija imaju osam pobeda i jedan poraz, baš od Poljaka na svom terenu i to rezultatom 4:0.

Predlog

Poljaci su mnogo zadužili Nemce tim trijumfom od 4:0. Sigurno je da žele revanš, a osveta bi stigla u pravi čas pošto je Poljacima neophodan trijumf za prolaz u baraž. Možda nekolicima najboljih nemačkih igrača dobije poštedu jer iza sebe ima napornu sezonu, pa bi to Poljaci, na čijoj je strani motiv, mogli da iskoriste i dođu do neophodne pobede. Pokušaćemo sa jedinicom, a koeficijent za nju u kladionici Mozzartbet iznosi 3.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.