Utorak, 07/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
07/06Botafogo vs Goiás1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
05/06/2022 17:01
Utisak je da brazilska Serija A odavno nije bila zanimljivija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Botafoga i Gojasa. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 01:00h.
Botafogo

Fudbaleri Botafoga igraju sasvim zadovoljavajuće na startu novog šampionata, u kom će bez ikakve sumnje primarni cilj biti opstanak u društvu najboljih.
U ovom trenutku se ovaj slavni brazilski klub nalazi na sredini tabele, preciznije na devetoj poziciji, sa dvanaest osvojenih bodova, što je primera radi samo za tri boda manje u odnosu na drugoplasirani Palmeiras.
U prošlom kolu je povratnik u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala poražen na gostovanju kod Koritibe, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Gojas

Što se tiče Gojasa, i ovaj tim pre svega želi da sačuva prvoligaški status, a već na startu šampionata se vidi da to neće biti nimalo lak zadatak.
Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na sedamnaestom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva znači selidbu u niži rang - Seriju B.
U prošlom kolu je Gojas ruku na srce odigrao jedan zadovoljavajući meč protiv Bragantina, u kom nije bilo pobednika na kraju, pošto je meč završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Ako sagledamo sve ono što smo i od jednih i od drugih videli u dosadašnjem toku Serije A, stiče se utisak da je Botafogo apsolutni favorit zbog čega vam savetujemo da probate sa jedinicom za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.