Utorak, 07/06 - Fudbal, Međunarodni, UEFA Nations League
07/06Italija vs Mađarska1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
07/06/2022 07:48
U utorak se nastavljaju mečevi ovogodišnjeg izdanja Lige nacija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Italije i Mađarske. Susret između ove dve selekcije je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Italija

Nažalost, Italjani su drugi put zaredom ostali bez plasmana na Svetsko prvenstvo, i to pošto je ova ekipa u poražu doživela šokantan poraz na svom terenu od Severne Makedonije.
Zanimljivo je da su pre toga "Azuri" mimo svih očekivanja došli do ttiule šampiona Evrope nakon trijumfa nad Engleskom.
Što se tiče početka novog izdanja Lige nacija, izabranici Roberta Mančinija su odigrali jedan dobar meč na svom terenu i remizirali protiv Nemačke kada je bilo 1:1.

Mađarska

Svakako da je pre svega ogroman uspeh za Mađare i plasman u prvu diviziju, što je dovoljan pokazatelj koliko zapravo dobro ova reprezentacija igra u poslednjih nekoliko godina.
U uvodnom kolu ovogodišnjeg izdanja Lige nacija, Mađari su odigrali jedan fantastičan meč na svom terenu i mimo svih očekivanja savladali favorizovanu Englesku golom Dominika Soboslaija iz penala sredinom drugog poluvremena.
Inače, Mađari nisu uspeli da se kvalifikuju za SP pošto su na kraju zauzeli tek četvrto mesto.

Naš predlog

Italijani će učiniti sve da se iskupe svojim navijačima u Ligi nacija zbog neodlaska na Mundijal, pa smo mišljenja da će "Azuri" bez većih problema slaviti na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila kvotu 1.57.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.