Sreda, 08/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
08/06Cuiabá vs Korintijans1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
07/06/2022 07:56
U noći između utorka i srede je na programu i jedan meč iz brazilske Serije A koja odavno nije bila zanimljivija i to duel između Kujabe i Korintijansa. Meč između ova dva tima je zakazan za 02:30h.
Kujaba

Fudbaleri Kujabe su u debitantskoj sezoni u najkvalitetnijem rangu brazilskog fudbala uspeli da ostanu u ligi, a svakako da će opstanak u društvu najboljih biti primarni cilj i za ovu sezonu.
Trenutno se ova simpatična ekipa nalazi na osamnaestom mestu na tabeli sa samo osam osvojenih bodova, i to pošto je Kujaba na devet odigranih mečeva ostvarila samo dva trijumfa, dva remija i čak pet poraza.
U prošlom kolu je osamnaestoplasirani tim na tabeli poražen na gostovanju kod Amerike Mineiro, a taj duel je završen rezultatom 2:1.

Korintijans

Fudbaleri Korintijansa igraju fenomenalno u ovogodišnjem izdanju brazilske Serije A, a svakako da će nam to najbolje potvrditi i trenutno prvo mesto na tabeli uz dva boda viška u odnosu na drugoplasirani Palmeiras koji je u prošlom kolu u velikom derbiju brazilskog fudbala pred svojim navijačima remizirao sa aktuelnim šampionom Atletiko Mineirom.
Inače, u prošlom kolu je Korintijans odigrao još jedan izuzetno dobar meč i ruku na srce uz dosta muke slavio na gostovanju kod Atletiko Goianensea a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Naš predlog

Mišljenja smo da će lider na tabeli iskoristiti očajnu formu Kujabe na startu šampionata, zbog čega vam toplop preporučujemo da probate sa 2 za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 2.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.