Sreda, 08/06 - Fudbal, Međunarodni, U21 Euro Qualification
08/06Moldova U21 vs Switzerland U21Ukupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
7 / 10 Ulog
07/06/2022 12:00
Za obe selekcije ovo je poslednji meč u kvalifikacijama, barem u grupi, pošto će Švajcarci najverovatnije u baraž. Meč se igra Kišinjevu u sredu u 18 časova.
Moldavija (U21)

Nikako se ne može reći da su mladi Moldavci razočarali u ovim kvalifikacijama. Nalaze se na trećem mestu u grupi, možda mogu da skliznu jednu poziciju, ali uzevši u obzir u kakvom je stanju najbolja fudbalska selekcija ove zemlje, izgleda da ima nade da će u budućnosti biti bolje. Moldavija je zabeležila tri pobede, dva remija i četiri poraza, a najveći problem tokom celih kvalifikacija za Evropsko prvenstvo mladih selekcija bila im je efikasnost. Samo su šest golova postigli u tih devet mečeva, a od toga su pet dali Gibraltaru. Još samo su jedan pogodak postigli, u to u minimalnom trijumfu nad Bugarskom.

Švajcarska (U21)

Švajcarci su pobedili Bugare u prethodnom kolu, minimalnim rezultatom, ali su sačuvali prvo mesto na tabeli. Međutim, to što imaju dva boda više od Holandije ne mora ništa da znači s obzirom da \'\'Lale\'\' imaju još dve utakmice do kraja i ako pobede Gibraltar i Vels, osvojiće prvo mesto, a \'\'Sajdžije\'\' će ići u baraž. Očigledno je da će na kraju presuditi onaj poraz Švajcarske u Holandiji, pošto je meč u kome su Švajcarci bili domaćini okončan remijem. I to su jedini bodovi koje je Švajcarska izgubila u ovom kvalifikacijama, pošto su sve ostale utakmice, protiv drugih selekcija, uspeli da dobiju. Zato je njima veoma važno da pobede u Moldaviji, čak i da ne osvoje prvo mesto, pošto će najbolja drugoplasirana ekipa ići direktno na Evropsko prvenstvo, a ostalih osam u baraž.

Predlog

Moldavija vrlo retko postiže golove u ovim kvalifikacijama, a gostima je sada najbitnije da pobede, gol razlika im nije toliko bitna. Zato je naš predlog za ovaj meč mali broj golova, a ako odigrate 0-2 gola u kladionici CircusCasino dobija se koeficijent koji iznosi 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.