Četvrtak, 09/06 - Fudbal, Međunarodni, UEFA Nations League
09/06Grčka vs KiparPoluvreme/Krajtip: 1/1
8 / 10 Ulog
07/06/2022 12:31
Grci još nisu primili gol, dok ga Kiprani nisu dali. Utakmica velikih rivala igra se u četvrtak sa početkom u 20.45.
Grčka

Izgleda da se stvari menjaju kod \'\'Helena\'\', pa bi ovo takmičenje moglo da predstavlja prekretnicu ka boljim danima za fudbal u Grčkoj. Od osvajanja titule šampiona Evrope, doduše potpuno neočkivane, usledio je veliki pad fudbalske reprezentacije ove zemlje, pa su propuštali tvelika takmiečenja jedno za drugim. Nisu uspeli da dođu do plasmana u Katar, zauzeli su treće mesto u grupi iza Španije i Švedske. Start u diviziji C Lige nacija bio je odličan, u prva dva kola zabeležili su isto toliko pobeda, i to obe na strani, prvo u Belfastu, a onda i u Prištini. Time su istakli kandidaturu za osvajanje prvog mesta u grupi i ulazak u B diviziju, gde im je, realno, i mesto.

Kipar

Tek u baražu Kiprani su nekako ušli u C diviziju, ali bi lako, posle samo jedne sezone, mogli da se vrate u najslabiju. Loše su stratovali, u prva dva kola nisu dali ni gol, ali imaju jedan osvojen bod iz duela sa Severnim Ircima na svom terenu od pre par dana. I prvi meč su igrali kao domaćini, ali su tada poraženi od Kosova sa 2:0. Njihov prvi cilj je izbegavanje poslednjeg mesta u grupi, ali ni taj zadatak neće biti nimalo lak. Po kvalitetu, čini nam se da su najslabiji u grupi, a to mišljnje bi mogla da potvrdi i utakmica u Grčkoj. Što se kvalifikacija za Mundijal tič, tu su osvojili samo pet bodova i podelili poslednje mesto sa selekcijom Malte.

Predlog

Ne sumnjamo u trijumf Grčke, koji možda neće biti previše ubedljiv, ali bi Kipar još jednom mogao da ostane bez postignutog gola. Ipak, naš predlog je prelaz 1/1 pošto očekujemo da \'\'Heleni\'\' na vreme postignu gol i tako upišu treću uzastopnu pobedu. Ako Grci povedu, sumnjamo da KIpar može nešto da uradi. Za prelaz 1/1 u kladionici CircusCasino koeficijent iznosi 1.80.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.