Četvrtak, 09/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
09/06Bragantino vs Flamengo1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
07/06/2022 20:40
Brazilska Serija A se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Bragantina i Flamenga. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 01:30h.
Bragantino

Fudbaleri Bragantina pružaju promenljive partije na startu ovogodišnjeg izdanja brazilske Serije A, pa se u ovom trenutku ekipa koja je prošle sezone igrala zaista sjajno nalazi tek na petnaestom mestu na tabeli uz isti broj bodova kao i tim koji se nalazi na poziciji koja vodi u niži rang.
Do sada je Bragantino odigrao devet mečeva i ostvario dva trijumfa, četiri remija i tri poraza.
U prošlom kolu je ovaj klub poražen na svom terenu od Internasionala, a taj meč je završen rezultatom 0:2.

Flamengo

Što se tiče Flamenga, od ovog tima smo daleko više očekivali ove sezone, pošto uz Mineiru tim sa "Marakane" svakako ima najbolji roster u Seriji A.
U prošlom kolu je nekadašnji šampion Brazila doživeo šokantan poraz na svom terenu od "fenjeraša" Fortaleze" a taj meč je završen rezultatom 1:2, i to pošto su gosti postigli gol u poslednjim trenucima susreta.
Kada su u pitanju partije na strani do sada je Flamengo odigrao četiri meča u gostima i ostvario jedan trijumf, dva remija i jedan poraz.

Naš predlog

Utisak je da je samo pitanje vremena kada će Flamengo proigrati, a mišljenja smo da će se to desiti baš na ovom meču pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 2.22.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.