Sreda, 08/06 - Fudbal, Međunarodni, UEFA Nations League
08/06Republika Irska vs Ukrajina1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
08/06/2022 07:33
U sredu nas očekuje dosta veoma interesantnih mečeva u okviru Lige nacija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Irske i Ukrajine. Meč između ove dve selekcije je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Irska

Selekcija Irske nije uspela da dođe do plasmana na Svetsko prvenstvo, ali treba napomenuti da se ova reprezentacija nije nimalo obrukala, a to smo nekako najbolje videli u poslednja dva meča kvalifikacija.
Naime, Irci su prvo na svom terenu remizirali protiv favorizovanog Portugala, da bi nakon toga slavili na gostovanju kod Luksemburga sa 0:3.
Ipak, što se tiče Lige nacija, ova selekcija se nije proslavila na startu trećeg po kvalitetu takmičenja, pošto je u prvom kolu Irska poražena na gostovanju kod Jermenije kada je bilo 1:0.

Ukrajina

Nažalost, fudbaleri Ukrajine nisu usepeli da dođu do plasmana na Svetsko prvenstvo i to pošto su u finalu baraža doživeli poraz na gostovanju kod Velsa, a taj duel je završen rezultatom 1:0.
Zanimljivo je da je pre toga selekcija koju sa klupe predvodi Oleksandr Petrakov odigrala jedan sjajan meč na gostovanju kod Škotske i bez većih problema slavila sa 1:3, ali im je u finalnom duelu baraža nedostajalo malo i sreće.
Što se tiče Lige nacija, ovo će Ukrajincima biti premijerni meč u ovom takmičenju, i to ponovo na strani.

Naš predlog

Smatramo da će Irska iskoristiti loše raspoloženje Ukrajinaca nakon eliminacije iz baraža, a na sve eto ova selekcija igra zaista fantastično na domaćem terenu pa vam toplo preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Meridianbet pripremila sjajnu kvotu 2.38.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.