Četvrtak, 09/06 - Fudbal, Međunarodni, UEFA Nations League
09/06Švajcarska vs ŠpanijaDa postigne pogodak - obe ekipetip: Da
7 / 10 Ulog
08/06/2022 18:56
U četvrtak se nastavljaju mečevi u Ligi nacija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Švajcarske i Španije. Meč između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Švajcarska

Švajcarci igraju jako loše na startu ovogodišnjeg izdanja Lige nacija, a deluje da se to najbolje videlo u prva dva kola pošto je ova reprezentacija doživela dva lagana poraza.
U prvom kolu je tim koji je na prošlom Evropskom prvenstvu uspeo da eliminiše aktuelnog svetskog šampiona Francuze, poražen na gostovanju kod Češke, a taj duel je završen rezultatom 2:1.
U prošlom kolu su Švajcarci doživeli pravi debakl na gostovanju kod Portugala pošto su taj meč Kristijano Ronaldo i drugari dobili rezultatom 4:0.

Španija

Što se tiče Španije, svakako je utisak da smo i od ove selekcije više očekivali u dosadašnjem toku Lige nacija, pošto se ova selekcija trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli sa samo dva osvojena boda.
U prvom kolu je "crvena furija" remizirala u velikom derbiju protiv Portugala na svom terenu, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
U prošlom kolu su izabranici Luisa Enrikea i pored toga što su odigrali jedan i te kako dobar meč samo remizirali na gostovanju kod Češke, kada je bilo 2:2.

Naš predlog

Jako težak meč za prognoziranje s obzirom da ni jedna ni druga reprezentacija ne igra na svom nivou u poslednje vreme, ipak, mišljenja smo da će i jedni i drugi želeti da se iskupe zbog čega vam savetujemo da probate sa igrom GG za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 1.90.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.