Četvrtak, 09/06 - Fudbal, Međunarodni, UEFA Nations League
09/06Norveška vs Slovenija1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
08/06/2022 19:05
U četvrtak je na programu nekoliko veoma zanimljivih mečeva u okviru Lige nacija, a za smo ovog puta analizirali susret između Norveške i Slovenije. Susret između ova dva tima je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Norveška

Selekcija Norveške igra fenomenalno na startu ovogodišnjeg izdanja Lige nacija, a to nam najbolje govori i tabela pošto se ova ekipa trenutno nalazi na prvom mestu uz maksimalnih šest osvojenih bodova.
U prvom kolu su Haland i drugari slavili na gostovanju kod Srbije, a taj meč na stadionu "Rajko Mitić" je završen rezultatom 0:1.
I u drugom kolu su Norvežani ostvarili trijumf, pošto su ponovo na gostovanju bili bolji od svojih suseda Šveđana, a taj meč je završen rezultatom 1:2 uz nova dva gola Halanda.

Slovenija

Što se tiče Slovenije, sva je prilika da je ova selekcija autsajder u ovoj grupi i kako sada stvari stoje ovoj reprezentaciji sledi selidba u nižu diviziju.
Naime, posle dva odigrana kola se Slovenci nalaze na poslednjem mestu na tabeli bez osvojenih bodova.
U prvom kolu je Slovenija na svom teren poražena od Švedske, pošto je taj meč završen rezultatom 0:2, da bi i u drugom kolu izabranici selektora Keka doživeli ubedljiv poraz na gostovanju kod Srbije, a taj duel je završen rezultatom 4:1.

Naš predlog

Norveška je do sada ubedljivo najviše pokazala u ovoj grupi i mišljenja smo da će Haland i drugari nastaviti sa sjajnim partijama zbog čega vam savetujemo da probate sa jedinicom koju kladionica Mozzartbet plaća sa kvotom 1.42.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.