Petak, 10/06 - Fudbal, Međunarodni, UEFA Nations League
10/06Azerbejdžan vs Slovačka1X2tip: X
7 / 10 Ulog
09/06/2022 12:23
Domaćin je još bez gola u Ligi nacija, ali se ni gosti nisu istakli efikasnošću. Utakmica u Bakuu igra se u petak u 18 časova.
Azerbejdžan

Selekcija Azerbejdžana nadala se da će moći preko Lige nacija da se dokopa nekad Evropskog prvenstva. Za sada ne izgleda da će se to brzo dogoditi. U prva dva kola novog izdanja ovog takmičenja uzeli su jedan bod, a još nisu dali ni gol za prvih 180 minuta. U Kazahstanu su poraženi sa 2:0, dok su na svom terenu igrali bez golova protiv Belorusije. Po nekom rejtingu, Slovačka je najbolja ekipa u ovoj grupi i sigurno je da Azere očekuje težak posao protiv selekcije koja se uspela da ode na Evropsko prvesntvo. U kvalifikacijama za Mundijal u Kataru Azerbejdžan je bio u grupi sa Srbijom, Portugalijom i Luksemburgom, a takmičenje su okončali sa samo jednim osvojenim bodom iz osam utakmica.

Slovačka

Ne mogu Slovaci da budu zadovoljni startom u novom izdanju Lige nacija. U prva dva kola su prvo pobedili minimalnim rezultatom Belorusiju kao gosti, tačnije meč je igran na neutralnom terenu, u Novom Sadu, da bi onda bili poraženi na isti način od Kazahstana na svom terenu. Sa dve pobede Kazahstanci su istakli kandidaturu za osvajanje prvog mesta u ovoj grupi, ali Slovaci sigurno neće odustati posle samo dve utakmice. Posel nastupa na poslednjem Evropskom prvesntvu, na kome su ostvarili jednu pobedu i dva poraza, u kvalifikacijama za Mundijal Slovačka je bila znatno neuspešnija i nije imala nikakve šanse u konkurenciji Hrvatske, Rusije, Slovenije, Kipra i Malte, mada su na kraju završili na deobi trećeg mesta sa Slovencima.

Predlog

Ko bude izgubio ovaj meč ostaće sa minimalnim šansama da se bori za prvo mesto u grupi i ulazak u B diviziju. Ispadanje Slovačke bilo je malo iznenađenje i očekivalo se da se oni brzo vrate u jaču skupinu, ali se na početku pokazalo da Kazahstan može biti jako nezgodan rival. Ko voli da igra na sigurice neka stavi igru 0-2 gola, a ko preferira jače kvote neka proba sa nerešenim rezultatom. Naš predlog je x za koji je koeficijent u kladionici CircusCasino 3.25.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.