Petak, 10/06 - Fudbal, Argentina, Primera
10/06Himnasija La Plata vs Patronato1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
09/06/2022 15:10
Ovog vikenda su na programu mečevi drugog kola najkvalitetnijeg ranga argentinskog fudbala, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Gimnazije i Patronata. Susret između ova dva tima je zakazan za 21 čas i 30 minuta.
Gimnazija

Fudbaleri Gimnazije imaju velike ambicije u ovogodišnjem izdanju argentinskog fudbalskog prvenstva, a primarni cilj će svakako biti plasman u Kopa Sudamerikanu, što svakako neće biti nimalo lak zadatak.
U premijernom kolu argentinske Superlige, ova ekipa je remizirala na gostovanju kod Estudijantesa, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Gosti su preko Rožera došli do vođstva u finišu prvog poluvremena, ali je Taragona u uvodnim minutima drugog dela igre poravnao rezultat što se ispostavilo konačnim rezultatom.

Patronato

Što se tiče Patronata, ova ekipa je u Liga Kupu zauzela poslednje mesto u svojoj grupi, što je svakako nešto što je malo ko očekivao.
Upravo zbog toga ova ekipa želi da se iskupi svim svojim navijačima, i da pokuša da se izbori za mesto koje naredne sezone donosi igranje u nekom od dva najkvalitetnija južno-američka takmičenja.
U prvom kolu je ova simpatična ekipa odigrala jedan solidan meč na svom terenu protiv Veleza, u kom ipak na kraju nije bilo pobednika pošto je taj duel završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

Mišljenja smo da je Gimnazija makar na papiru daleko kvalitetniji tim, što će vrlo verovatno i pokazati na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.94.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.