Subota, 11/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
11/06Šapekoense vs Criciúma1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
09/06/2022 16:01
U nedostatku nešto bolje ponude za petak, za vas smo ovog puta analizirali jedan meč iz brazilske Serije B, a ovoga puta je izbor pao na duel između Čapekoensea i Kricijume. Susret između ova dva tima je zakazan za 02:30h.
Čapekoense

Fudbaleri Čapekoensea će dati sve od sebe da dođu do plasmana u najkvalitetniji rang brazilskog fudbala, što sasvim sigurno neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku se tim koji je široj javnosti postao poznat nakon one stravične avionske nesreće se nalazi na šesnaestom mestu na tabeli uz samo bod viška u odnosu na tim koji će na kraju sezone u niži rang.
Ipak, ne treba zaboraviti da popularni "Čape" trenutno ima samo šest bodova manjka u odnosu na tim koji se nalazi na četvrtom mestu na tabeli a poznato je da da je to i posldenje mesto koje na kraju šampionata donosi plasman u Seriju A.

Kricijuma

Što se tiče Kricijume, zanimljivo je da se ova ekipa nalazi na devetom mestu na tabeli, a ako poredimo da se Čapekoense kod koga gostuju u ovom kolu sa samo bodom manje nalazi na šesnaestoj poziciji, slobodno možemo konstatovati da odavno nije bila ovako jaka konkurencija u brazilskoj Seriji B.
U prošlom kolu je ova ekipa odigrala jedan sjajan meč i slavila na svom terenu protiv Sampajo Koreje, a taj duel je završen rezultatom 3:1.
Kada su u pitanju mečevi na strani, Kricijuma je do sada bez trijumfa na gostovanjima uz dva remija i tri poraza.

NAš predlog

Smatramo da će Čapekoense da iskoristi to što Kricijuma igra jako loše na strani i da će domaća ekipa upisati trijumf na ovom za njih veoma važnom susretu, pa vam predlažemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Maxbet pripremila kvotu 2.30.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.