Subota, 11/06 - Fudbal, Međunarodni, UEFA Nations League
11/06Vels vs BelgijaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Više 2.50
8 / 10 Ulog
10/06/2022 18:41
Junski mečevi u okviru Lige nacija polako ali sigurno ulaze u svoju završnicu, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Velsa i Belgije. Meč između ove dve selekcije je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Vels

Ono što je bez ikakve sumnje najbitnije je podatak da je selekcija Velsa nakon trijumfa u finalu baraža nad Ukrajinom uspela da se kvalifikuje za Svetsko prvenstvo, pa je sigurno da će za Gareta Bejla i drugare ovogodišnje izdanje Lige nacija biti u drugom planu.
U ovom trenutku se popularni "Zmajevi" nalaze na poslednjem mestu u grupi, ali se mora priznati da im je konkurencija paklena s obzirom da su pored njih tu još i selekcije Holandije, Belgije, ali i Poljske koja će takođe igrati na Mundijalu.

Belgija

Belgija je na startu Lige nacija doživela pravu katastrofu na svom terenu protiv Holandije, pošto su popularne "lale" bez većih problema dobile taj meč, i to sa više nego ubedljivih 1:4.
Ipak, utisak je da je nakon toga polufinalista poslednjeg Svetskog prvenstva bes iskalio na selekciji Poljske, koju je ovaj tim na svom terenu demolirao sa 6:1.
Nakon tog trijumfa se Belgijanci nalaze na drugom mestu uz tri boda manjka u odnosu na Holanđane, pa već sada treba istaći da će ova dva tima voditi veliku borbu za plasman u završnicu takmičenja.

Naš predlog

Sve ukazuje da nas očekuje jedan duel sa dosta golova, zbog čega vam toplo preporučujemo da probate sa igrom 3+ za koju je kladionica Meridianbet CircusCasino pripremila kvotu 1.91.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.