Nedelja, 12/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija A
12/06Internacional SC vs Flamengo1X2tip: 2
7 / 10 Ulog
10/06/2022 18:56
Brazilska Serija A se polako ali sigurno zahuktava, a za vas smo analizirali ovog puta meč između Internasionala i Flamenga. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 02:00h.
Internasional

Fudbaleri Internasionala igraju solidno na početku ovogodišnjeg izdanja brazilske Serije A, a najbolji pokazatelj za to je i trenutni plasman na tabeli, pošto se ova ekipa u ovom trenutku nalazi na sedmom mestu na tabeli uz samo četiri boda manjka u odnosu na prvoplasirani Palmeiras.
Zanimljivo je da je Internasional na deset odigranih mečeva do sada doživeo samo jedan poraz, tri trijumfa uz čak šest remija.
U prošlom kolu je ova ekipa remizirala na gostovanju kod Santosa, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Flamengo

Što se Flamenga tiče, apsolutno nema nikakve sumnje da je tim sa "Marakane" najveće razočarenje dosadašnjeg toka brazilske Serije A, pošto se u ovom trenutku ovaj tim nalazi na katastrofalnom četrnaestom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na ekipe koje se nalaze u zoni ispadanja.
Nakon šokantnog poraza pred svojim navijačima od Fortaleze, Flamengo je doživeo poraz i u prošlom kolu na gostovanju kod Bragantina, a taj duel je završen rezultatom 1:0, što je bio već četrvrti poraz za višestrukog šampiona Brazila u ovoj sezoni.

Naš predlog

Flamengo više nema prava na kiks, a mora se priznati da je tim sa "Marakane" barem na papiru daleko kvalitetnija ekipa od Internasionala, i mišljenja smo da će gosti to i potvrditi na ovom duelu zbog čega vam savetujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.50.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.