Utorak, 14/06 - Fudbal, Međunarodni, U21 Euro Qualification
14/06England U21 vs Slovenija U21Ukupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 3.50
8 / 10 Ulog
11/06/2022 18:55
Za obe selekcije je ovo kraj kvalifikacija. Mladi Englezi idu na Evropsko prvenstvo, koje će njihovi vršnjaci iz Slovenije gledati na tv ekranima. Meč je na programu u ponedeljka u 20.45.
Engleska (U21)

Mladići \'\'Gordog Albiona\'\' odigrali su devet utakmica u ovim kvalifikacijama, osam su dobili, a samo su jednom igrali nerešeno. Taj jedini remi dogodio im se u baš u Sloveniji, pa bi revan na svom terenu mogli da iskoriste za osvetu Slovencima. U ovoj grupi na drugom mestu su Česi i oni će u baraž, dok Slovenija zauzima treće mesto, koje im ugrožava Kosovo. U prethodnom kolu Englezi su gostovali u rištini i pobedili domaćina sa ubedljivih 5.0 čime su samo još jednom potvrdili da su ubedljivo najbolja selekcija u ovoj grupi i da imaju čemu da se nadaju na šampionatu Starog kontinenta za mlade reprezenatacije.

Slovenija (U21)

Imali su slovenci dobrih rezultata u ovim kvalifikacija i ova generacija dosta obećava. U prethodnih pet utakmica Slovenci su bez poraza, a u tom intervalu primili su samo jedan gol. Dve pobede su ostvarili u poslednjih pet utakmica, savladali su Albaniju i Andoru, dok su igrali nerešeno protiv Češke i dva puta protiv Kosova. \'\'Janezi\'\' su jedina selekcija koja je uspela da ostane neporažena u duelu sa \'\'Gordim Albionom\'\', u toj utakmici u Celju Engleska je vodila sa 2:0, ali su uporni Slovenci uspeli da izjednače do kraja. Međutim gubitak bodova na gostovanjima kod Albanije i Češke, kao i dva remija sa Kosovom, koštali su ih šanse da se oprobaju u baražu i na taj način stignu do svg prvog plasmana u Evropsko prvenstvo.

Predlog

Sve je rešeno i pre poslednjeg kola, pa će ovo biti meč samo za prestiž i potvrdu prvog mesta selekcije Engleske. Slovenci bi mogli da osiguraju treće mesto, ali ono u suštini ne donosi ništa. Ne očekujemo neku posebni goleadu u ovom duelu, odbrana gostiju je bolji deo tog tima, pa je naš predlog igra 0-3 gola ukupno. Za ovaj tip u kladionici Meridianbet koeficijent iznosi 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.