Ponedeljak, 13/06 - Fudbal, Argentina, Primera
13/06CA Central Córdoba vs Boka Juniors1X2tip: 2
8 / 10 Ulog
11/06/2022 21:05
U nedelju je na programu dosta zanimljivih mečeva, a za vas smo ovog puta analizirali susret drugog kola argentinske Superlige u kom će Sentral Kordoba dočekati Boku Juniors. Meč između ova dva tima je zakazan za 01:30.
Sentral Kordoba

Fudbaleri Sentral Kordobe će učiniti sve da ih i naredne sezone gledamo u društvu najboljih, a nema nikakve sumnje da će to biti izuzetno težak zadatak.
Naime, u ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na devetnaestom mestu na tabeli, o kojoj je svakako još uvek rano govoriti pošto je od početka šampionata Argentine odigrano samo jedno kolo.
U prvom kolu je Sentral Kordoba odigrala jedan dobar meč na gostovanju kod novajlije Barakasa, a taj duel je završen rezultatom 1:1.

Boka Juniors

Fudbaleri Boke Juniors u veoma lepom raspoloženju ulaze u novu sezonu, pošto je poznato da je tim sa "Bombonjere" došao do trofeja u Liga Kupu na jedan poprilično dominantan način.
Svakako da je Boka godinama unazad uz River Plejt najveći favorit za osvajanje šampionskog pehara, a u prvom kolu je tim koji ima verovatno i najbolje navijače na svetu slavio na svom terenu protiv Arsenal Sarandija, a taj meč je završen rezultatom 2:1.
Zanimljivo je da je to bio rezultat posle prvog poluvremena, dok u nastavku nije bilo golova, ali ni previše šansi za postizanje istih.

Naš predlog

Kada se sve sabere i oduzme, mišljenja smo da će Boka pokazati zašto slovi za jednog od glavnih favorita i slaviti na ovom gostovanju, pa vam hrabro preporučujemo da odigrate 2 za koju je kladionica Meridianbet pripremila fantastičnu kvotu 2.10.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.