Nedelja, 12/06 - Fudbal, Međunarodni, UEFA Nations League
12/06Švajcarska vs Portugalija1X2tip: 2
9 / 10 Ulog
11/06/2022 21:18
U nedelju nas očekuju mečevi čevrtog kola grupne faze Lige nacija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Švajcarske i Portugala. Meč između ove dve poprilično kvalitetne selekcije je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Švajcarska

Malo ko se nadao da će Švajcarska pružati ovoliko loše partije na startu Lige nacija, i već sada možemo konstatovati da će ova selekcija vrlo verovatno ispasti iz prve divizije.
Naime, Švajcarci se nakon tri odigrana kola nalaze na poslednjem mestu svoje grupe, i to bez osvojenih bodova, pošto je ova reprezentacija na tri odigrana susreta doživela isto toliko poraza.
U prošlom kolu je četvrtfinalista sa prošlog Evropskog prvenstva poražen na svom terenu od Španije, a taj duel je završen rezultatom 0:1.

Portugal

Što se tiče Portugala, utisak je da će ova selekcija i ovog puta juriti najviši mogući plasman u trećem po kvalitetu reprezentativnog takmičenju, pošto se Kristijano Ronaldo i drugari nakon tri odigrana kola nalaze na prvom mestu u svojoj grupi sa sedam osvojenih bodova.
Nakon uvodnog remija sa Španijom, Portugalci su vezali dva relativno laka trijumfa, i to pošto su izabranici selektora Santoša prvo slavili na svom terenu protiv Švajcaraca sa čak 4:0, a potom i nad Češkom, kada je bilo 2:0.

Naš predlog

Švajcarci su u nokdaunu, koji će po našem mišljenju moćni Portugalci i te kako iskoristiti i doći nadomak plasmanu u samu završnicu Lige nacija, pa vam predlažemo da odigrate 2 za koju je Mozzartbet pripremio fenomenalnu kvotu 2.20.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.