Ponedeljak, 13/06 - Fudbal, Međunarodni, UEFA Nations League
13/06Danska vs Austrija1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
12/06/2022 23:50
U ponedeljak se nastavljaju mečevi četvrtog kola Lige nacija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Danske i Austrije. Susret između ove dve selekcije je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Danska

Selekcija Danske pruža fantastične partije u poslednje vreme, a nekako deluje da se to najbolje videlo na prošlom Evropskom prvenstvu gde je ova selekcija mimo svih očekivanja stigla čak do polufinala i po mnogim mišljenjima nepravedno izgubila taj meč od Engleza, nakon krajnje diskutabilnog penala.
U međuvremenu je Danska uspela bez većih problema da dođe do plasmana na Svetsko prvenstvo, a isto tako ova selekcija igra sjajno u Ligi nacija i pored poraza u prošlom kolu na svom terenu od Hrvatske, kada je bilo 0:1.

Austrija

Što se tiče Austrije, ova selekcija je u dosadašnjem toku Lige nacija odigrala nekoliko veoma dobrih mečeva, a svakako da je poslednji u nizu bio u prošlom kolu kada je ova reprezentacija na svom terenu remizirala protiv Francuske, a taj duel je završen rezultatom 1:1.
Naravno, ne treba zaboraviti da su izabranici Ralfa Ragnika i u provm kolu odigrali jedan fenomenalan meč na gostovanju kod Hrvatske, na kom je ova selekcija slavila sa više nego ubedljivih 0:3.
Između ta dva meča, Austrijanci su poraženi na svom terenu od Danske.

Naš predlog

Iako Austrija igra sjajno ove sezone u Ligi nacija, mišljenja smo da su ipak Danci veliki favoriti na ovom meču zbog čega vam savetujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila kvotu 1.81.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.