Utorak, 14/06 - Fudbal, Brazil, Brazileiro Serija B
14/06Sport Resife vs GremioDupla šansatip: 1X
8 / 10 Ulog
13/06/2022 00:13
Posle duže vremena za vas smo analizirali jedan meč brazilske Serije B, a ovoga puta je reč o duelu između Sport Resifea i Gremija. Meč između ova dva tima je zakazan za 01:00h.
Sport Resife

Svakako je da su fudbaleri Sport Resifea jedni od glavnih kandidata za plasman u najviši rang brazilskog fudbala, ali isto tako treba konstatovati da to neće biti nimalo lak zadatak.
U ovom trenutku se ova simpatična ekipa nalazi na četvrtom mestu na tabeli koje je ujedno i poslednje koje na kraju prvenstva donosi plasman u Seriju A.
U prošlom kolu je Sport Resife poražen na teškom gostovanju kod Baije, a taj duel je završen rezultatom 1:0.

Gremio

Samo četiri godine nakon osvajanja Kopa Libertadores, fudbaleri Gremija su prošle sezone napustili najkvalitetniji rang brazilskog fudbala.
To je bio pravo šok za sve navijače ovog tima, pa ne treba ni ponavljati da će primarni cilj brazilskog velikana biti ekspresan povratak u Seriju A.
Trenutno se Gremio nalazi na petom mestu na tabeli uz samo bod manjka u odnosu na četvrtoplasirani Sport Resife kod koga između ostalog i gostuje u ovom kolu.

Naš predlog

Na papiru su gosti veliki favoriti, međutim, ne treba zaboraviti da Sport Resife ove sezone igra fantastično na domaćem terenu zbog čega vam savetujemo da probate sa duplom šansom 1X za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.53.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.