Utorak, 14/06 - Fudbal, Međunarodni, UEFA Nations League
14/06Jermenija vs ŠkotskaUkupno pogodaka - iznad/ispodtip: Manje 2.50
8 / 10 Ulog
13/06/2022 13:52
U četvrtom kolu B divizije Lige nacija u Jerevanu gostuje Škotska. Meč se igra u utorak u 18 časova, a takmičnje se nastavlja u sptembru.
Jermenija

Odlično su Jermeni započeli takmičenje u B diviziji, u kojoj debituju ove sezone. Uspeli su da na svom terenu minimalnim rezultatom pobede selekciju Republike Irske, koja ima mnogo veći rejting. Ipak, u naredne dve utakmice nisu osvojili ni bod, u Škotskoj su poraženi sa 2:0, dok su izgubili od Ukrajine na neutralnom terenu u Poljskoj sa 3:0. Prvi i jedini cilj Jermenije je da pokuša da izbegne poslednje mesto u dosta jakoj grupi i tako ostane u ovoj diviziji, mada je za njih možda i blje da igraju u slabijoj konkurenciji i tako, eventualnim uspehom doću u priliku da se bore za plasman na Evropsko prvenstvo. Oni će to teško uspeti kroz kvalifikacije za EURO pošto se nalaze tek u četvrtom šeširu, pa je Liga nacija njihova najveća šansa za odlazak na neko veliko takmičenje.

Škotska

Glavni posao ovog leta Škotska je imala u baražu za Mundijal. Nažalost po njih zastali su već u polufinalu pošto ih je Ukrajina dobila u Glazgovu. Tako se ugasila nada da \'\'suknjice\'\' mogu na drugo veliko takmičenje u nizu, s obzirom da su prošlog leta nastupili na Evropskom prvenstvu. Morali su brzo da se prestroje na Ligu nacija, takmičenje koje im je i omogućilo da igraju na EURU, a u grupi su ponovo sa Ukrajincima koji su im zagorčali život u baražu. Zbog utakmice baraža Škotska je odigrala samo dva meča u Ligi nacija do sada, prvo su dobili Jermeniju sa 2:0 u Glazgovu, ali su onda ubedljivo izgubili u Dablinu sa 3:0. Šanse za prvo mesto u grupi i prelazak u najjaču diviziju još uvek postoje, ali je prvi uslov pobeda u Jerevanu gde se okliznula jedna Republika Irska.

Predlog

Posle ovog meča jedna od ove dve selekcije ostaće bez šansi da se bori za prvo mesto u grupi, a mi smtramo da će oni biti najveći konkurenti u bici za izbegavanje poslednje pozicije. No, bilo je mnogo iznenađenja u ovom izdanju Lige nacija, pa nas ne bi čudio nijedan ishod u ovom duelu. Zato i izbegavamo konačan ishod, a gotovo smo ubeđeni u to da će biti malo golova. Za 0-2 gola u kladionici CircusCasino koeficijent iznosi 1.70.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.