Utorak, 14/06 - Fudbal, Međunarodni, UEFA Nations League
14/06Luksemburg vs Farska Ostrva1X2tip: 1
9 / 10 Ulog
13/06/2022 14:11
Mislimo da domaćin nije imao sreće jer je upao u grupu sa Turskom, da nije, bio bi favorit za prvo mesto. Utakmica sa Faranima igra se u utorak u 20.45.
Luksemburg

Odavno Luksemburžani nisu selekcija koja služi za popravljanje gol razlike, ali i pored te činjenice nisu još došli ni blizu nekog plasmana na veliko takmičenje. Njihova prava šansa je Liga nacija i baraž za EURO u kojoj igraju selekcije koje budu uspešne, a nisu obezbedile učešće kroz kvalifikacije. Da u ovoj grupi C divizije nije Trska, koja je potpuno neočekivano ispala iz B divizije, verovatno bi Luksemburg bio najveći favorit za prvo mesto i prelazak u jaču Ligu, ali ovako imaće pretežak zadatak da se izbore sa selekcijom iz Anadolije. U prva tri kola novog ciklusa Luksemburg je pobedio Litvaniju i Farska ostrva na strani, i to bez primljenog gola, ali to nije uspeo da ponovo u meču sa Turcima na domaćem terenu. Izgubili su sa 2:0 i da bi bili prvi morali bi da pobede u Turskoj, što je malo verovatno.

Farska Ostrva

Nisu ni Farani što su bili, ali su još uvek daleko od kvaliteta čak i Luksemburga u ovom trenutku. Za sada su zadovoljni time što se nalaze u C diviziji, nisu u onoj najslabijoj, a da bi ostali ovde moraju da izbegnu poslednje mesto na kraju ciklusa. Protiv Turske, pa i Luksemburga, nemaju veće šanse, pa je njihova meta selekcija Litvanije, koju su već pobedili sa 2:1 na Farskim Ostrvima. Bilo je to u prošlom kolu, dok su u prva dva izgubili od Turske u gostima i Luksemburga na svom Ostrvu. Meč u Toršavnu bio je tvrd, a odlučio ga je gol gostiju sa bele tačke. Videćemo mogu li farani da uzvrate u Luksemburgu, mada je njima najbitnije gostovanje u Litvaniji jer ih bod verovatno ostavlja na trećem emstu u grupi na kraju takmičenja.

Predlog

Luksembrug je slavio na Farskim Ostrvima zahvaljujući golu Rodrigeza sa bele tačke. Ne očekujemo ni da bude mnogo golova u ovom meču, ali su Luksemburžani ponovo favoriti. Zbog toga vam predlažemo jedinicu, a koeficijent za pobedu domaćina u kladionici MaxBet iznosi 1.48.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.