Utorak, 14/06 - Fudbal, Međunarodni, UEFA Nations League
14/06Holandija vs Vels1X2tip: 1
7 / 10 Ulog
14/06/2022 07:34
U utorak su na programu mečevi četvrog kola Lige nacija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Holandije i Velsa. Susret između ove dve ekipe je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Holandija

Fudbaleri Holandije igraju fantastično u ovogodišnjem izdanju Lige nacija i kako sada stvari stoje utisak je da ćemo ovu selekciju gledati u samoj završnici ovog takmičenja.
Naime, Van Dajk i drugari se trenutno nalaze na prvom mestu u grupi uz sedam osvojenih bodova, što je za četiri boda viške u odnosu na drugoplasirane Belgijance.
U prošlom kolu su popularne "lale" nažalost samo remizirale na svom terenu protiv Poljske kada je bilo 2:2, a treba napomenuti da je Memfis Depaj promašio penal u prvom minutu sudijske nadoknade.

Vels

Što se tiče Velsa, primarni cilj ove selekcije u ovom ciklusu je bio plasmana na Svetsko prvenstvo, a do njega su Garet Bejl i drugari i stigli, pošto su u finalu baraža bili bolji od Ukrajine sa 1:0.
Što se tiče Lige nacija, trenutno se ostrvska selekcija nalazi na poslednjem mestu u grupi sa samo jednim osvojenim bodom, do koga je Vels stigao nakon remija u prošlom kolu sa Belgijom, kada je bilo 1:1.
Inače, poznato je da Velšani igraju dosta lošije na strani nego na svom terenu, što bi Holandija morala da iskoristi.

Naš predlog

Mišljenja smo da će Holanđani bez većih problema doći do trijumfa na ovom susretu pa vam preporučujemo da odigrate jedinicu za koju je kladionica Mozzartbet pripremila kvotu 1.35.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.