Utorak, 14/06 - Fudbal, Međunarodni, UEFA Nations League
14/06Rumunija vs Crna Gora1X2tip: 1
8 / 10 Ulog
14/06/2022 07:42
U utorak nas očekuju završni mečevi ovog ciklusa Lige nacija, a za vas smo ovog puta analizirali duel između Rumunije i Crne Gore. Meč između ove dve selekcije je zakazan za 20 časova i 45 minuta.
Rumunija

Selekcija Rumunije je pre početka takmičenja svakako bila jedan od glavnih favorita za plasman u višu diviziju ali je trenutno situacija takva da se ova reprezentacija nakon tri odigrana kola nalazi na poslednjem mestu u grupi sa samo tri osvojena boda.
Nakon dva susreta bez trijumfa, Rumuni su u prošlom kolu pred svojim navijačima odigrali jedan dosta dobar meč protiv Finaca i slavili sa 1:0, a utisak je da je ta pobeda domaćina mogla da bude i ubedljivija.
Naravno, ne treba ni pominjati da su Rumuni ponovo ostali bez plasmana na neko veliko takmičenje pošto su u svojoj grupi završili na trećem mestu uz samo bod manjka u odnosu na Severnu Makedoniju koja je izborila baraž.

Crna Gora

Godinama unazad smo svedoci jako loših partija selekcije Crne Gore na gostujućim terenima, ali isto tako dosta dobrih na svom stadionu.
To je ova reprezentacija najbolje potvrdila u prvom meču u grupi kada su bez većih problema na svom stadionu savladali upravo Rumuniju sa 2:0.
U drugom kolu je Crna Gora doživela poraz na gostovanju kod Finske (2:0), da bi najzad u prošlom kolu ova selekcija ponovo potvrdila da igra dosta dobro na svom terenu pošto je remizirala sa BiH, a taj meč je završen rezultatom 1:1.

Naš predlog

I jedni i drugi igraju odlično na domaćem terenu, pa najviše zbog toga ovog puta dajemo prednost Rumunima i savetujemo vam da odigrate jedinicu za koju je kladionica CircusCasino pripremila sjajnu kvotu 1.88.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.